Wie is Herbalife Nutrition? En waarom is dit goed voor u?

 

Herbalife Nutrition is een Wereldwijd voedingsbedrijf dat als doel heeft om de mensen over de hele wereld gezonder en gelukkiger te maken.

Herbalife Nutrition opgericht in 1980  door Mark Hughes  

 • Mark's zijn moeder was actrice en fotomodel. Nog steeds hebben zijn "HET PERFECTE MAATJE" nodig om werk te hebben in de Hollywoodwereld. Marks mama kampte immers met overgewicht,daarvoor slikte ze medicattie om af te slanken. Aan de medicatie werd ze verslaafd met andere gezondheids problemen als gevolg. Dit is dan ook de reden dat zij toen Mark 18 jaaroud was jammer genoeg is overleden.
 •  Door dit overlijden is Mark opzoek gegaan naar een gezonde oplossing om af te slanken. Studeerde de Chineese kruidenleer en nam enkele bekende maaltijdvervangers onder de loep.
 • Mark nam de beslissing zelf een bedrijf op te richten in 1980. Zo ontstond voor het eerst Herbalife Nutrition gespecialiseerd in afslankprogramma's op basis van maaltijdvervangers.
 • Mark werkte samen met voormane voedingsdeskundigen van de NASA die astronautenvoeding ontwikkelden.
 • Mark verkocht zijn eerste producten van uit zijn wagen. Succes en resultaten zorgden voor nieuwe klanten en zelf de eerste Herbalife Distributeurs.
 • Over de hele wereld worden de producten verdeel door het vertellen verhalen met productresultaten

Waarom kiezen voor Herbalife Nutrition

 1. Herbalife Nutrition werkt echt en is zo simpel als 1-2-3  

  Herbalife bestaat ondertussen al meer dan 35 jaar en heeft in deze periode miljoenen mensen geholpennaar een beter welzijn. Velen zijn hier het levende bewijs van.
 2. Herbalife Nutrition je je de beste voeding ter wereld

  Herbalife is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Herbalife zorgt er voor dat u uw gewest gewicht kan behalen en behouden. Zorgt dat je vitaler door het leven gaat.
 3. Herbalife Nutrition wetenschappelijk ondersteunt

  Herbalife heeft een eigen Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB: Nutrition Advisory Board) die zich in de vooruitgang in de nutritionele wetenschap verdiepen.
 4. Herbalife Nutrition = KWALITEIT

   Het Logo van Herbalife staat garant voor KWALITEITS PRODUCTEN en voortdurende ondersteuning van TEVREDEN KLANTEN. De samenstelling van de producten staan onder de strengste controle en is ontwikkeld in overeenstemming met de nationale regelwetgeving 
 5. Herbalife Nutrition "SEED TO FEED" programma Herbalife maaltijdvervangende Shakes en voedingssupplementen zijn vervaardigd met de beste ingrediënten om u te helpen evenwicht te krijgen in uw voeding. Herbalife kijkt hoe producten worden gemaakt en dit reeds van bij de start op de velden. Dit volgen ze van nabij van bij het zaaien tot het oogsten. Om u de beste kwaliteit te garanderen.

 6. Herbalife Nutrition voeding op basis van wetenschap

  Hoogwaardig onderzoek en geavanceerde voedingswetenschap gaan in elke Herbalife Product.
 7. Herbalife Nutritiongrondig getest :

  Tijdens de fabricatie van de Herbalife producten worden ze getest op Kwaliteit, Werkzaamheid en Veiligheid voor de klant. Zo  kan de klant weten dat  alles die op het etiket staat wel degelijk in de pot zit en omgekeerd, dat elke ingrediënt goed is voor de gezondheid en kan de oorsprong van elk ingrediënt nagegaan worden.
 8. Herbalife Nutrition met de grootste zorg vervaardigd

   Herbalife producten worden vervaardigd met de modernste faciliteiten gedurende het hele productieproces om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoogste wettelijke normen ter wereld.
 9. Herbalife Nutrition kiest voor de Klant

   Herbalife streeft er naar dat de producten dat u aankoopt net zo vers en affectief zijn als op de dag dat ze werden geproduceerd. Bij niet tevreden zijn over het product biedt Herbalife u een 30 dagen niet tevreden Garantie.
 10. Herbalife Nutrition kiest voor Milieu

   Herbalife kiest voor het milieu en kiest voor milieu vriendelijke energie, atmosfeer,waterefficiëntie, materialen en hulpbronnen. Herbalife stimuleert haar menbers om ook milieu bewust te zijn en te handelen.

Wat heeft Herbalife Nutrition U te bieden

Herbalife Nutrition heeft een aanbod aan producten voor verschillende doelen.

 • Herbalife Nutrition = voeding en supplementen:

  Is een compleet volwaardige en volledig natuurlijke voeding met perfecte samenstelling van essientieële voedingstoffen, vitaminen, mineralen,vezels en sojaeiwit. De Herbalife producten activeren onze lichaamsfuncties en stimuleren de werking van onze darmen. Herbalife simpel, veilig en gemakkelijk in gebruik als onderdeel van een gezonde levenstijl en als basis voor het beheersen van uw gewicht.
 • Als kern product Herbalife Nutrition Formule 1 shake

  In de verschillende smaken vormt dit de basis van tal van Herbalife programma's. Deze maaltijd is een compleet volwaardige maaltijdvervanger en biedt u " de 52 noodzakelijke voedingstoffen in één Shake." Er bestaat ook een alergeenvrije Formule 1 shake voor mensen met Allergieën van soja of gluten of lactose.
 • Herbalife 24 sport

  Voedingslijn ter ondersteuning van sporters op amateurniveau tot Topsportniveau. 
 • Herbalife Nutrition  verzorgingsproducten:

  Onze Huid is het eerste wat mensen zien bij een eerste contact. Dit bepaalt de eerst indruk bij mensen. Herbalife verzorgingsproducten helpen u om een frisse en stralende huid te bezorgen. Ze zijn voeding voor onze huid. Ingrediënten zoals groene thee, Aloë Vera, antioxidanten,glucosaminecomplex helpen deze verzorgingslijn uw huid tot in de puntjes te verzorgen.
 • Herbalife Skin

  Wetenschappelijk ondersteund huidverzorgingsprogramma die de huid verbeterd door een mix van Vitamine B3, antioxidanten,vitamine C en E, Aloë Vera en andere plantaardige ingrediënten. Bevat geen sulfaten of parabenen. Is dermatologisch getest. Niet getest op dieren. Met Herbalife Skin geeft u een gezonder uitzienbare huid. Reeds zichtbaar en voelbaar resultaat na 7 dagen gebruik van gladeren en stralende huid tot vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.
 • Herbalife Aloë Huidverzorging : 

  Huidverzorgingslijn ontwikkeld om u helemaal te laten stralen op basis van Aloë Vera. Voor Body en haar. Bevat geen parabenen of sulfaten. Heeft een neutrale PH. Voor dagelijks gebruik voor de ganse familie.

 

Herbalife Nutrition voelt zicht ook Sociaal Verantwoordelijk

Herbalife doet ook het nodige om het welzijn van de mensen te verbeteren.

 • Herbalife Family Foundation :

  Opgericht in 1994. Zet zich in om het leven van kinderen te verbeteren door gezonde voeding te voorzien aan organisaties die kinderen in nood ondersteunen. HFF biedt over de hele wereld hulp bij rampen  zoals na een orkaan, hulp bij overstroming, hulp bij tsunamiramp enz...
 • Casa Herbalife : 

  Opgericht in 2005. Hierbij worden voedzame maaltijden geserveerd in samen werking met bestaande liefdadigheidsinstellingen voor kinderen. Door voeding te financieren voor liefdadigheidsorganiasties worden wereldwijd kinderen verder geholpen.  Casa Herbalife bevindt zich voor België in Eke-Nazareth. In het Pedagogisch Centrum vinden jongens en meisjes met ernstige en langdurige moeilijkheden hulp, en ook een thuis.

Bent u op zoek naar Herbalife producten Log NU in :/www.slankfit.be/nl/bestel-online

Bent u op zoek naar een Herbalife member die u informeert en ondersteunt bij het behalen van uw doelen Log Nu in /www.slankfit.be/nl/behaal-uw-doelen

 

 

 

 

Contacteer ons

VANDENBERGHE INGRID
Onafhankelijk distributeur
Veurnestraat 58
8600 Diksmuide - België

Tel.: 051 55 53 12
Gsm: 0498 40 75 71
info@slankfit.be
BTW BE0877.987.877
Back to Top