Herbalife Nutrition 24 sport

U sport graag, als liefhebber of meer fanatiek en professioneel? Ingrid Vandenberghe helpt u met de Herbalife Nutrition 24 gamma.

Prestaties

Als u een actief, sportief leven leidt, kunt u af en toe een extra boost aan krachten zeker gebruiken. De Herbalife Nutrition sportproducten zijn ontwikkeld om uw lichaam van brandstof te voorzien, zodat u het beste uit uw dag kunt halen.

Samen kijken wij naar welke prestaties u wilt bereiken en welke voedingsstoffen u wel of juist niet binnen moet krijgen. Zo kunnen wij een perfect programma samenstellen dat speciaal voor u op maat gemaakt is en waarmee u het maximale uit uw lichaam kunt halen. Ontdek ook Herbalife Nutrition 24 sport, de eerste 24-uur sportvoedingslijn, die uw training en herstel op een hoger niveau zet.

Producten voor alle sporters

De Herbalife Nutrition 24 lijn is ontwikkeld voor iedereen die aan sport doet.

Sport u nu voor uw hobby of bent u professioneel met sport bezig, de Herbalife Nutrition 24-lijn helpt u bij de voorbereiding, de training en het herstel na een prestatie.

6 hoogwaardige producten om dagelijks te gebruiken samen met uw specifieke training en prestatie behoefte.

Formules zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke onderzoeken, en elk product is gestest door een externe partij op verboden middelen.

Zie ook /www.herbalife24.com

Onze voeding:

  1. Herbalife Nutrition 24 CR7
  2. Herbalife Nutrition 24 Formule1 sport
  3. Herbalife Nutrition 24  Hydrate
  4. Herbalife Nutrition 24 Prolong
  5. Herbalife Nutrition 24 Rebuild Endurance
  6. Herbalife Nutrition 24 Rebuild Strength

 

Herbalife Nutrition vanaf vandaag ook officiele voedingspartner van de Belgische voedtbalbond

 

  Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andre een evenwichtig dieet,regelmatige beweging ,dagelijks voldoende inname van water,inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Neem contact op

Bekijk Het assortiment sportvoeding in onze webshop en log NU in /www.slankfit.be/nl/bestel-online

Hebt u vragen over één van onze producten of wenst u een afspraak te maken met Herbalife Nutrition coach Ingrid? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Contacteer ons

VANDENBERGHE INGRID
Onafhankelijk distributeur
Veurnestraat 58
8600 Diksmuide - België

Tel.: 051 55 53 12
Gsm: 0498 40 75 71
info@slankfit.be
BTW BE0877.987.877
Back to Top