Gewichtbeheersing

Slank Fit van Ingrid Vandenberghe  helpt u met een gepersonaliseerde gewichtbeheersingsprogramma's van Herbalife Nutrition. 

 

Natuur en wetenschap gecombineerd

Als u uw gewicht wilt beheersen, dan is de gewichtsbeheersingslijn van Herbalife Nutrition exact wat u nodig hebt.

Deze lijn werd ontwikkeld, gebaseerd op een combinatie natuur - wetenschap, om u op een effectieve manier te helpen uw gewicht te beheersen en dit in combinatie met een gezonde en actieve levensstijl.

De producten zijn er voor iedereen die gewicht wil verliezen, meer spiermassa wilt krijgen of gewoon zijn-/-haar lichaam in balans te houden. Bij Slankfit zorgen wij voor een persoonlijke aanpak met de juiste producten die bij uw doelen passen.

Maaltijdvervangers ondersteunen gewichtsverlies en gewichtsbeheersing omdat ze voedingstoffen leveren die ons lichaam per maaltijd nodig heeft.

Maaltijdvervangende Shakes zijn proteïne rijk,bevateen koolhydraten en zijn uitgebalanceerd met vitaminnen en mineralen.

Onze smaken:

  1. Vanille
  2. Chocolade
  3. Aardbei
  4. Caffé Latte
  5. Coockies & cream
  6. Appel Kaneel
  7. Munt Chocolade Crunch
  8. Framboos & Bosbes
  9. Vrij van Allergenen -Vanille

Hoe werkt het programma?

1.  Lekkere vervangmaaltijd

2.  Snel en gemakelijk klaar

3.  Afhankelijk van het doel vervang je 1 tot 2 maaltijden en je gezonde warme maaltijd blijft behouden.

4.  Zo krijgt u minder caloriën binnen.

5.  215 kacl in 1 formule 1 shake tegen over 600kacl voor 4 boterhammen met kaas.

6.  Samen met de aanbevolen supplementen heb je een uitgebalanceerde maaltijd.

7.  Drink voldoende water of kruidendrank 1 liter per 30kg lichaamsgewicht.

8. Tussendoor een gezonde snak fruit of groenten ( geen melk producten of vruchtensappen) of de gezonde snaks van Herbalife Nutrition.

9. Zorg dat je minstens 5 kleine maaltijden hebt per dag. Inclusief tussendoortjes zo valt u verbranding niet stil.

10.Ieder persoon is anders.Iedereen heeft dan ook zijn eigen programma nodig.Wij bekijken met een bodyanalyse welk programma voor u het beste is.

  1. Herbalife Nutrition beschikt nu over een lijn voor Veganisten!

VUL DE VRAGEN LIJST VOEDING EN WELZIJN IN EN ONTVANG EEN PROEFPAKKET EN EEN GRATIS LICHAAMS EN VOEDINGSANALYSE OP AFSPRAAK BIJ MIJ THUIS.

 

Wij bieden ook profesionele begeleiding tijdens het volgen van elk programma, zodat u ook uw doelen behaald. Is dit nu afslanken, of zit u met ondergewicht en wilt u in spiermassa aansterken, of wilt u gewoon uw gewicht beheersen.Voor iedereen hebben wij een apart programma met dezelfde producten. Herbalife Nutrition is geen dieetvoeding, de producten dragen bij tot een gezonde levenstijl. Herbalife Nutrition is trots op haar producten en biedt u dan ook een ‘30 dagen niet tevreden geld terug’ garantie.

Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andre een evenwichtig dieet,regelmatige beweging ,dagelijks voldoende inname van water,inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Contact opnemen

Ontdek onze webshop en log NU in./www.slankfit.be/nl/bestl-online

Hebt u vragen over één van onze producten of wenst u een afspraak te maken met Herbalife Nutrition coach Ingrid? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Contacteer ons

VANDENBERGHE INGRID
Onafhankelijk distributeur
Veurnestraat 58
8600 Diksmuide - België

Tel.: 051 55 53 12
Gsm: 0498 40 75 71
info@slankfit.be
BTW BE0877.987.877
Back to Top